Events
Courier and Postal Services Forum 2021
May 13, 2021, E-CONFERINTA PLATFORMA ZOOM,
Forumul Român de Servicii de Curierat și Servicii Poștale

Reunim in 2021, la a 8-a ediție anuală a conferinței, furnizorii de servicii poștale, curierat și livrare expres, precum și companii de comerț electronic și furnizori de servicii.


Forumul Român de Servicii de Curierat și Servicii Poștale este singurul eveniment dedicat industriei și platforma de întâlnire perfectă pentru industria poștală, de coletărie și de curierat rapid.


Cine va participa la e-conferința online:

 • Reprezentanți ai conducerii companiilor de curierat și servicii poștale
 • Clienți pentru industria serviciilor de curierat
 • Reprezentanții autorităților care reglementează serviciile poștale din România
 • Reprezentanții băncilor, emitenților de carduri, furnizorilor de servicii de plată, instituțiilor financiare și de leasing

INFORMATII GENERALE

Înscriere: Participarea in audienta este gratuita. Vizitati pagina de inregistrare pentru a primi codul de acces.

Condiții de înregistrare: Programul și temele sesiunilor de discutii pot fi modificate. În cazul în care conferința va fi anulată din motive de forță majoră, sau pentru alte motive obiective, organizatorul își rezervă dreptul de a anula conferința. În cazul anulării, toți participanții vor fi informați cu promptitudine.

Protecția datelor și partajarea detaliilor de contact

Organizatorul conferinței va colecta și păstra datele dumneavoastră personale pentru pregătirea și desfășurarea conferinței, precum și pentru a vă informa cu privire la viitoarele proiecte legate de sectorul dumneavoastră și de domeniul de activitate. Datele dvs. de contact vor fi transmise numai partenerilor implicați direct în procesul de organizare a conferinței . Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate și la procesarea mesajelor dvs. de poștă electronică și a datelor personale aferente, nu ezitați să ne scrieți la sales@govnet.ro 

Program
10:00 - 10:05
Cuvant de bun venit
 • Prezentarea vorbitorilor si cuvant de bun venit host Adrian Ion GovNET
10:05 - 13:00
SESIUNE ONLINE DE PREZENTARI SI DISCUTII

Perspective actuale ale pieței serviciilor poștale și de curierat din România 

10:05 - Cuvant de deschidere

Eduard Lovin - Vicepreședinte, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare in Comunicații

 

 • Impactul tehnologiei - gestionarea operațiunilor și creșterea eficienței prin automatizarea proceselor
 • Creșterea vitezei de reacție - principalul ingredient al succesului de astăzi
 • Automatizarea măsurării dimensiunii și greutății coletelor, o necesitate
 • Direcții moderne de dezvoltare a automatizărilor in Logistică
 • Viitorul digital al logisticii: Cum poate AI conversațional să îmbunătățească experiența clienților și să vă ajute să câștigați în lumea digitală?
 • DataKlas Predictive Analitycs
 • Comenzi online - Plăți offline
 • Direcții strategice, inovație și opțiuni în Last Mile
 • Gestionarea creșterii - provocări operaționale și tendințe
 • Livrarea la punct fix - investiții în rețeaua de lockere
 • Cross-border & Business Trends 

 

   

13:00 - 13:30
SESIUNE Q&A
 • Sesiune interactiva de intrebari si raspunsuri
Speakers
Eduard Lucian Lovin
Vicepreședintele Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM)

Eduard Lucian Lovin este vicepreședintele Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) din anul 2017, numit pentru un mandat de 6 ani. În perioada 2009 – 2017 a fost director executiv al Direcției Executive Reglementare ANCOM.

Eduard Lucian Lovin a urmat cursurile liceale la Colegiul Național Mircea cel Bătrân (1990-1994), din Constanța, este absolvent al Facultăţii de Electronică și Telecomunicații (1994-1999) din cadrul Universității Politehnica București şi al Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale (2001-2005), din cadrul ASE Bucureşti. Are un Master în Fotonică la UPB (1999-2000) și o experienţă de peste 20 de ani în sectorul comunicaţiilor electronice si IT din România, atât în mediul privat cât şi în cel public. 

Anterior a mai lucrat în Agenția pentru Serviciile Societății Informaționale (ASSI), în cadrul Inspectoratului General pentru Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei şi in compania Intrarom SA, participand in echipe de implementare proiecte IT&C sau coordonand realizarea proiectelor de e-guvernare, e-procurement (e-gov, SEAP e-licitatie etc).

Adrian Mihai
CEO of FAN Courier

Adrian Mihai este CEO și unul dintre fondatorii FAN Courier, liderul companiilor de curierat din România. 

FAN Courier și-a început istoria în 1998, când cei trei antreprenori români, Felix Patrascanu, Adrian Mihai și Neculai Mihai au visat să transforme noua companie formată în cel mai mare furnizor de servicii de curierat din România. Planul a devenit realitate în 2006 și de atunci FAN Courier a fost „Oriunde, cu plăcere”.

Lucian Baltaru
Chief Executive Officer of Sameday Courier

Lucian Baltaru este fondatorul și CEO-ul SAMEDAY, compania de curierat care a înregistrat cea mai spectaculoasă creștere în ultimii ani. Cu ADN de antreprenor, Lucian a pus bazele Sameday în urmă cu 14 ani, din dorința de a identifica “un altfel de a face curierat” și de a oferi clienților săi servicii la standardele pe care el însuși le așteaptă. În prezent compania operează cea mai extinsă rețea de lockere la nivel național, propunându-și să reinventeze experiența de livrare zi de zi. 

Alexandr Jeleascov
CEO Coletaria.ro by Packeta Group

Alexandr coordonează extinderea grupului Packeta în Europa de Est, reprezentată în România de Coletaria.ro. Cu peste 6600 de puncte de preluare în țări precum Republica Cehă, Slovacia, Polonia, Ungaria și România este cea mai mare rețea de puncte de preluare din Europa Centrală și de Est. În același timp, Packeta Group este o platformă logistică care conectează aproximativ 30.000 de magazine electronice cu peste 740.000.000 de clienți din Europa și SUA.

Dan Tone
CEO, EUTRON Invest Romania

Dan Tone, CEO al Eutron Invest România, a fondat compania în 1993 cu scopul de a oferi soluții tehnologice inovatoare pentru industria bancară și financiară. În ultimii 25 de ani, a dezvoltat o cunoaștere aprofundată a mecanismelor și cerințelor industriei de retail, bancare și financiare și a reușit să dezvolte un portofoliu de competențe impresionant pentru a satisface nevoile pieței în ansamblu. Obiectivul care l-a ghidat pe Dan către domeniul bancar și financiar în 1993 a fost de a găsi cele mai eficiente modalități de gestionare a valorilor și furnizarea de soluții nu numai pentru provocările de acum, ci și pentru cele de mâine. Dan Tone a dezvoltat cultura companiei bazată pe „rezolvarea problemelor”. Și având în vedere experiența sa inginerească, este ușor de înțeles de ce, dacă îl întrebi, el va spune cu un zâmbet pe buze că oportunitățile excelente care apar, sunt adesea bine deghizate în probleme de nerezolvat.

Dan Turcu
General manager Ro SYSTEC Group

După finalizarea unei cariere militare pline de provocări, cum ar fi primul război din Golf și aderarea României la NATO, domnul Turcu a intrat în viața civilă și în afaceri, în special în logistică, ca director de operațiuni și a dezvoltat în România o companie multinațională franceză . După ce a absolvit Executive MBA în 2005, domnul Turcu a înființat RO SYSTEC GROUP și a devenit reprezentantul român pentru mai multe companii străine care produc echipamente și soluții poștale și logistice: BOWE SYSTEC, SIEMENS, NEOPOST, VIPS FRANCE.

Iulian Stefan
Business Developer Manager, HTSS

Iulian Stefan are peste 10 ani de experiență progresivă în tehnologia informației, subliniind managementul executiv, vânzările, cercetarea, proiectarea, implementarea, integrarea, întreținerea și testarea sistemelor software complexe.  Experiență foarte bună în consultanță B2B, dezvoltare sistem și integrare sistem precum și aproximativ 7 ani de experiență în management și rolurile de supraveghere responsabile pentru administrarea generală și performanța diferitelor echipe atribuite.

Raluca Tătărușanu
Sales Director DRUID

Având un ADN puternic de vânzări, Raluca conduce în prezent eforturile de vânzări la DRUID în calitate de director de vânzări. Concentrându-se pe stabilirea unui ecosistem sănătos de clienți în toate industriile, Raluca este pasionată de tehnologie, fiind implicată în mai multe ONG-uri unde susține proiecte de colaborare studenți-afaceri și inițiative Femeile în tehnologie.

Cristian Bârsan
Enterprise Account Manager Eastern Europe la Honeywell Safety & Productivity Solutions

Cristian Bârsan este Enterprise Account Manager Eastern Europe la Honeywell Safety & Productivity Solutions, Productivity Products Division si se ocupa cu gestionarea relatiei directe cu clientii Honeywell din Romania, printre care si principalii jucatori din industria de curierat.

Mircea Raducan
Sales Manager, Ropeco București

Mircea Raducan are specializarea in Inginerie Manageriala si Tehnologica si mai bine de 15 ani a contribuit substantial la dezvoltarea si consolidarea Compartimentului Enviro Technologies al companiei Ropeco. De peste 2 ani de zile este Directorul Departamentului Vanzari, coordonand proiecte SMART pentru implementarea solutiilor de cash management, self service si self checkout in retail si banking.

Răzvan Drăgoi
Deputy General Manager, Smart ID

Răzvan Drăgoi, este Deputy General Manager in Smart ID. In cadrul acestui rol Razvan este responsabil de conceperea noilor strategii de dezvoltare a companiei, în special în sectorul logistic, cel al producției și în retail.

Răzvan Drăgoi vine cu o experiență de peste 16 în management și management strategic, și peste 8 ani de experiență în vânzări B2B/B2C. Până în decembrie 2019, Răzvan a deținut roluri cheie în cadrul companiei FAN Courier unde a dezvoltat și implementat cu succes mecanismul de Management Regional de Franciză, prima Școală de Curierat din România, prima aplicație mobilă și primul serviciu de plată la livrare dedicate clienților FAN Courier.

Cu un background solid în Business Intelligence și certificat Lean Six Sigma (Black Belt), Răzvan Drăgoi a participat, tot în cadrul companiei FAN Courier, la dezvoltarea, coordonarea și implementarea a două cicluri consecutive de management strategic - Balance Scorecard, a avut un rol activ in proiectarea, construcția și lansarea noului HUB de sortare Vanderlande.

Sorin Ionascu
Territory Manager România și Moldova în cadrul Zebra Technologies

Sorin Ionascu este Territory Manager România și Moldova în cadrul Zebra Technologies, lider global în soluții care conectează în mod inteligent oamenii, activele și datele companiilor. Sorin s-a alăturat companiei acum 9 ani, perioadă în care a participat în multe proiecte de mobilitate, digitalizare și optimizare a proceselor din companii. Soluțiile Zebra sprijină performanța în companiile de poștă și curierat – oferind vizibilitate pe tot parcursul livrărilor ”door to door” (dovada preluării sau livrării, sortării și încărcării, gestionarea flotei) - astfel încât livrările să ajungă la timp, de fiecare dată.

Catalin Maftei
Owner Posta Panduri

Catalin Maftei este un pionier în comerțul electronic. El a creat și dezvoltat sisteme cloud:

- www.PlatiOnline.ro - din 2002, primul procesor de plăți online din România 

- www.LivrariOnline.ro - din 2005, prima etapă pentru curierii de comerț electronic

- www.PostaPanduri.ro - din 2015 prima rețea de Pachetomate / SmartLockers din România pentru. Implementarea „Click & Collect” și „Pickup in Store”

A dezvoltat și dezvoltat proiecte precum: - www.FarmaciaTei.ro - din 2009 - www.BebeTei.ro - din 2014

Ciprian Rozoleanu
Director Comercial Cargus

Ciprian este Directorul Comercial Cargus, prima companie de curierat infiintata in Romania.

Expertiza si activitatea derulata ca membru al echipei de vanzari in domeniul bancar, telecomunicatii si furnizare de energie si gaz, concomitent cu activitatile de consultanta sunt utilizate in actiunile si proiectele Cargus. Pe parcursul celor 30 de ani de activitate Cargus pe piata de curierat din Romania am ajuns sa ne cunoastem, prin fiecare parteneriat si cu toate increderea reciproca.

Sponsors
Media partners
Venue
E-Conferinta platforma ZOOM
Phone:
web:

Procedura de accesare a videoconferinței pe platforma de webinar ZOOM

Accesare ZoomMeeting în browserul de internet

Se accesează link-ul oferit de către GovNET pe e-mail,  apoi click launch video

Se introduc Meeting ID și parola (din mailul primit)

Se deschide aplicația ZOOM, unde ne putem conecta CU CONT existent, CONT NOU sau FĂRĂ CONT

Pentru confirmarea participării vă rugăm să ne contactați la adresa: 

mihaela.dumbrava@govnet.ro sau telefonic la numărul 0722 829 497

 

REGISTER
Participarea pentru acest eveniment GovNET Live este gratuita pe baza inregistrarii prealabile si a obtinerii codului persona de acces pe platforma de desfasurare a sesiunii Live.


Data protection policy

The use of our website is possible without providing personal information. Data that a user enters into our contact form is used by Govnet Conferences solely for contacting purposes. Our web sites do not record any personal data (e.g., names, addresses, telephone numbers or e-mail addresses) unless you voluntarily provide such information (e.g., by registering, in surveys, etc.), have given your consent or we are permitted to do so by laws governing the protection of your privacy.

The conference organiser will collect and store your personal data for the preparation and execution of the conference as well as to inform you about future projects related to your sector and line of work. Your contact data will only be used for matters directly involved in the conference organisation process and for follow-up purposes. 

If you have any questions or request about our privacy policy and the processing of your e-mail and related personal data, do not hesitate to write us at: sales@govnet.ro


Govnet Next Events